Terug naar overzicht

Vraag

Kun je wat meer over jullie missie en visie vertellen?

Antwoord

De wereld gaat steeds sneller, we moeten steeds vaker veranderen van koers en ons aanpassen aan ontwikkelingen die van invloed zijn op onze bedrijfsvoering. Niks is vervelender als dat veel moeite, dan wel kosten, met zich meebrengt.

Een grote post binnen organisaties is het personeelsbestand. Dit zit bij veel bedrijven vast. Wanneer er (grote) veranderingen zijn binnen organisaties, dan blijkt het de post te zijn waar men weinig mee kan schuiven. Dit levert vaak grote problemen op.

Wij geloven dan ook in een meer flexibele arbeidsmarkt waar bedrijven makkelijker in kunnen spelen op veranderingen en medewerkers gemotiveerder aan het werk zijn. Uiteraard zal er altijd een vaste kern of basis moeten zijn om de continuïteit te waarborgen.

Momenteel is payrolling een goede oplossing om flexibiliteit te creëren in het personeelsbestand.

Belangrijk is wel dat er binnen payrollorganisaties diverse contractmogelijkheden zijn en ze allen hun eigen voor- en nadelen hebben.

Comfort Payroll maakt het verschil door goed te kijken naar de behoeften van de opdrachtgever danwel functie en zal zo met een zo goed mogelijk advies komen.