Wil je volledige backoffice uitbesteden?

Comfort Payroll biedt hiervoor de mogelijkheid

Intermediairs

Een uitzendbureau heeft tijdens de dagelijkse werkzaamheden te maken met ontzettend veel diverse taken die moeten gebeuren. Men heeft te maken met werkend personeel, werkzoekenden, klanten, acquisitie, uitbetalen van de lonen, dossiervorming, debiteurenbeheer en ga zo maar door.

We zien dat men liever bezig is met hun core-business en dat is het plaatsen van personeel bij opdrachtgevers. In de praktijk blijkt dat er veel tijd verloren gaat met overige (administratieve) werkzaamheden.

Comfort payroll biedt uitzendbureaus de mogelijkheid om de volledige backoffice of een gedeelte hiervan uit te besteden.
Afhankelijk van de behoeften kan Comfort payroll het gehele traject van dossiervorming tot de verloning en facturatie volledig uit handen nemen en hoeft u alleen nog maar via onze digitale portal gegevens door te geven.

Het grote voordeel is dat uitzendbureaus zich volledig kunnen richten op hun werkzaamheden. Comfort Payroll zal de overige zaken inclusief bijbehorende risico’s overnemen en is er dus ook verantwoordelijk voor.

Waar wij ons in specialiseren