Terug naar overzicht

Vraag

Is payrolling interessant voor callcenters?

Antwoord

Ben jij de eigenaar van een callcenter? Werk je vaak met oproepkrachten en is er sprake van hoog verloop binnen jouw bedrijf? Dan biedt Comfort Payroll een oplossing aan jou.

Hoog personeelsverloop

Binnen de branche van callcenters is het algemeen bekend dat er sprake is van hoog verloop. Gemiddeld blijven werknemers niet langer dan een half jaar werken bij een callcenter. Werknemers zien dit vaak als een tijdelijke baan. Voor jou als eigenaar van een callcenter zorgt dit voor veel personeels- en salarisadministratie.

Flexibele uren

Naast dat er sprake is van veel verloop binnen de callcenterbranche is het zo dat er binnen deze sector veel flexibele arbeidskrachten werken. 

Comfort Payroll begrijpt dat jij als eigenaar van een callcenter graag snel wilt blijven schakelen en goedkoop in wilt kunnen spelen op ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Comfort Payroll biedt jou een oplossing.

Welke oplossing bieden wij

Comfort Payroll wordt juridische werkgever van jouw medewerkers en is daarmee verantwoordelijk voor alle werkgeversverplichtingen binnen jouw callcenter. Hierdoor vallen de medewerkers binnen jouw bedrijf onder de CAO voor de uitzendbranche, hierin gelden andere regels dan binnen de CAO van jouw branche.

Voordelen die Comfort Payroll jou biedt

Je werknemer komt bij ons in dienst. Zelf blijf je verantwoordelijk voor de werving, selectie en aansturing op de werkvloer van jouw personeel. Wij doen de personeelsadministratie, arbeidscontracten en wij dragen het risico bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Flexibele werkgever

Zo blijf je flexibel wanneer de werkdruk binnen jouw callcenter verandert. Je draagt geen risico bij ziekte of arbeidsongeschiktheid en je hebt geen kosten voor personeelsadministratie. Daarnaast biedt Comfort Payroll de mogelijkheid om een proeftijd van langer dan een maand af te spreken met nieuwe werknemers binnen jouw bedrijf.

Meer weten?

Wil je meer weten of kijken wat Comfort Payroll voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag een kennismaking aan.