Terug naar overzicht

Vraag

Is payrolling interessant voor de retail?

Antwoord

Bevindt jouw bedrijf zich in de retailbranche? En focus jij je als retailer zijnde liever op het aansturen van personeel op de werkvloer dan op personeelsadministratie? Dan biedt Comfort Payroll jou een oplossing.

Medewerkers in de retailbranche

Tevreden klanten en een goed lopend bedrijf zijn de uitgangspunten van elke retailer. Medewerkers op de vloer spelen daarbij een grote rol omdat zij in direct contact met de klant staan. Van deze medewerkers wordt verwacht dat zij productief werken en de beste service bieden aan de klant. Comfort Payroll begrijpt dat jij als retailer je liever bezighoudt met het aansturen van personeel op de vloer dan met de personeelsadministratie van jouw werknemers.

Als retailer begrijpen wij dat het risico van ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid van jouw personeel een grote invloed kan hebben op jouw bedrijf.

Payroll voor retailers

Daarnaast onderschatten veel winkeliers de administratieve taken die komen kijken bij het inzetten van personeel. Comfort Payroll begrijpt dat jij als ondernemer binnen de retailbranche je liever focust op jouw core-business dan op personeels- en salarisadministratie van jouw personeel. Daarom is payrolling voor jou een must. 

Payrolling is het verzorgen van de complete personeels- en salarisadministratie waarbij we jouw personeel 5,5 jaar in tijdelijke dienst kunnen houden zonder risico’s voor jouw bedrijf.

Geen personeelsrisico’s

Comfort Payroll wordt de juridische werkgever van jouw medewerkers en is hiermee verantwoordelijk voor alle werkgeversverplichtingen. Zo draag jij als retailer geen risico’s voor jouw personeel en kan jij je focussen op het werven en aansturen van medewerkers binnen jouw bedrijf.

‘’Wanneer een van mijn medewerkers langdurig ziek wordt heeft dit dankzij Comfort Payroll geen invloed op mijn onderneming. Dit maakt dat ik mij als retailer volledig kan focussen op hetgeen wat ik het liefst doe.’’

Meer weten?

Wil je meer weten of kijken wat Comfort Payroll voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag een kennismaking aan.