Terug naar overzicht

Vraag

Is payrolling interessant voor beveiligingsbedrijven?

Antwoord

Binnen de beveiligingssector kennen veel bedrijven pieken en dalen qua drukte. Daarnaast is het zo dat een proeftijd van een maand tekort kan zijn om te beoordelen of jouw werknemer een geschikte beveiliger is. Comfort Payroll biedt jouw bedrijf binnen de beveiligingsbranche een oplossing.

Extra oproepkrachten inzetten?

Ken jij als ondernemer binnen de beveiligingssector periodes wanneer je extra personeel nodig hebt? Dan is payrolling de ideale manier om oproepkrachten in te schakelen, zonder dat er personeels- en loonadministratie bij komt. Comfort Payroll neemt deze taken onder andere van jouw bedrijf over.

Comfort Payroll verzorgt jouw administratie

In de beveiligingsbranche is er sprake van een grote diversiteit aan werkzaamheden. De werktijden van de beveiligers zijn vaak afwisselend en op diverse locaties. Voor jou als ondernemer binnen deze branche kan het extra administratie opleveren wanneer je met diverse werknemers werkt. Er is veel risico op ontslag binnen korte tijd, aangezien het beroep niet voor iedereen blijkt te zijn.

Beveiligers zonder risico’s

Comfort Payroll kan jouw personeel voor 5,5 jaar in tijdelijke dienst nemen en verzorgt daarbij de complete personeels- en salarisadministratie, zonder dat jouw bedrijf de risico’s van werkgeverschap voor deze medewerkers draagt. Comfort Payroll is hiermee verantwoordelijk voor alle werkgeversverplichtingen. De beveiligers vallen hierdoor onder de CAO voor de uitzendbranche. In deze branche gelden andere regels dan binnen de CAO van de beveiligingsbranche. 

Flexibel, ook wanneer de werkdruk verandert

Zelf blijf je verantwoordelijk voor de werving, selectie en aansturing van de beveiligers op de werkvloer. Comfort Payroll draagt het risico van ziekte en arbeidsongeschiktheid van jouw medewerkers. Payrolling maakt het mogelijk om meer dan twee tijdelijke contracten aan te bieden aan jouw werknemers, wanneer de vraag naar personeel hoog is. Je betaalt alleen de gewerkte uren van jouw werknemers. Dit maakt jou als eigenaar van een beveiligingsbedrijf flexibel, ook wanneer de werkdruk verandert. 

Meer weten?

Wil je meer weten of kijken wat Comfort Payroll voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op of vraag een kennismaking aan.